Blog

Mi az az ózonkezelés?


Az ózonkezelés a vegyszermentes fertőtlenítés egyik módszere. Ebben az esetben a fertőtlenítőszer az ózon, egy természetes úton előforduló gáz, erős oxidáló tulajdonságokkal.

Az ózonkezelés ideális móüdszer minden, emberi tartózkodásra alkalmas környezetben, ahol a mikrobiológiai tisztaság és sterilitás, valamint a nemkívánatos szagoktól és különféle kórokozóktól mentes környezet elérése a cél.

Az ózonozás egy olyan kiváló és környezetbarát módszer, amely nemcsak sterilizálja azokat a területeket, ahol Ön tartózkodik, de lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a nemkívánatos szagoktól. Az ózonozás biztonságos módszer, és a különféle szagtalanítókkal ellentétben fő előnye az összes szag fizikai eltávolítása, nem pedig elfedése.

A levegő vagy a víz ózonos kezelése – hatékonyságának köszönhetően – a közelmúltban az egyik legnépszerűbb fertőtlenítési módszerré vált. Az ózon, mint erős oxidálószer előnyeit széles körben használják az autókozmetikai iparban is. Az ózongenerátor lehetővé teszi az autó légkondicionálójának és az autó teljes belső részének szagtalanítását és fertőtlenítését. Az ózonkezelés életünk más területein is egyre gyakoribb.

4 hozzászólás

 1. comment admin

  Test Comment

  • comment imithemes

   These recommendations consider the likelihood and potential risks of COVID-19 in infants and also the risks of serious illness and death when infants are not breastfed or when infant formula milk are used inappropriately.

 2. comment imithemes

  Testing of another comment for the posts

 3. comment Minal

  Comment from a non logged in user